• product ontwikkeling
  • gekwalificeerde engineers
  • meetbare resultaten
  • embedded systems
  •                                                   duurzame ontwikkeling
  •                                                                massaproductie
  • elektronica ontwikkeling

Een greep uit ons openbare portfolio

Dirk Studio Rumours

De kunstenaar Dirk van Lieshout heeft naar aanleiding van de eeuwenoude strijd en opstand in Kattenburg een werk te maken wat inspeelt op deze unieke geschiedenis. Het nieuwe werk heet ‘Rumour’ en is op het Bijltjespad en Mariniersplein geïnstalleerd.

Het kunstwerk bevat zes unieke geluidscollages waarin verschillende tijden van rumoer worden vertaald in hoorspelen, strijdliederen en abstracte geluidsfragmenten die te horen zijn onder zelf ontworpen gietijzeren putdeksels. Ondergrondse lichteffecten trekken de aandacht waarna door betreding van de putdeksel de geluidsfragmenten te horen zijn.

Het kunstwerk heeft ook een eigen blog.

MediaLAB Amsterdam - Gemaalproject

Hoe vorm je een grauw betonnen gemaal in een openbare en interactieve expositieruimte?

Bekijk opdracht

3voor12 - Haagse Popserver

De Haagse Popserver is een online muziekplatform voor de Haagse popscene en wordt wekelijks geupdate met de nieuwste bands, gigs, acts en dj’s in het artiestenoverzicht.

Bekijk opdracht

Leef je merk - corporate website

Leef je merk helpt ondernemers en ondernemende merken met merkpositionering, creatieve uitwerking, story-telling en communicatie van het merk en om dat te doen wat nodig is om het merk ‘echt’ te maken.

Bekijk opdracht

Intech - InDepth digitale peilstok

Het verkrijgen, verwerken, opslaan en visualiseren van digitale informatie is tegenwoordig een standaardeis in het waterbeheer. Inventeers heeft in opdracht van InTech daarom een innovatief en gepatenteerd meetsysteem ontwikkeld voor oppervlakte- en grondwaterbeheer: de In Depth-serie.

Bekijk opdracht

RIVM - Bodemambities

De informatie van de RIVM is nu verwerkt in animaties van activiteiten in de bodem en ondergrond. Deze animaties tonen bijvoorbeeld hoe een daktuin op een flat bijdraagt aan de waterberging in een woonwijk of hoe het toepassen van randen langs akkers zorgt voor minder gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.

Bekijk opdracht

joba - Bull-it

In opdracht van Joba Leisure BV is een nieuw concept table game ontwikkeld, genaamd de Bullit. De Bullit is een vernieuwend, dynamisch spel, dat inspringt op behoeften vanuit de markt. Audiovisuele prikkelingen zorgen voor een positieve totaalbeleving. Zo is er een levenslijn aanwezig, kan je iPod worden aangesloten en registreren sensoren de doelpunten waarna een stadion-gejuich losbarst.

Bekijk opdracht

Midiator - Vision Pro

Ultime convergentie van licht, geluid en video door de Midiator Vision Pro

Bekijk opdracht