• product ontwikkeling
  • elektronica ontwikkeling
  • embedded systems
  • gekwalificeerde engineers
  •                                                   duurzame ontwikkeling
  • meetbare resultaten
  •                                                                massaproductie

Een greep uit ons openbare portfolio

Pebbles Interactieve speeltegels

Pebbles is een educatief en didactisch spel waarbij kinderen hun rekenvaardigheid, geheugen en cognitieve vaardigheden spelenderwijs ontwikkelen. Het biedt eindeloos veel speelplezier door de grote keuze uit spellen zoals memory, stamp de mol, rekenen, etc.Door middel van licht en geluid trekken ze de aandacht van de kinderen en ondersteunen ze het spelen.

Pebbles is gemaakt van duurzame en vandalisme bestendige materialen zoals rvs, kogelwerend lexaan. De tegels zijn waterbestendig en bestand tegen zware belasting zoals auto’s. Daarbij zijn de elektronische componenten IP68 en IP67 gecertificeerd. Door het gebruik van LED-verlichting is Pebbles erg energie zuinig en kan zodoende worden aangesloten op het lichtnet of worden gevoed door zonnecellen!

U bepaalt wanneer de kinderen erop kunnen spelen door het instellen van de tijdsklok. Zo kunt u ervoor kiezen dat de Pebbles bespeelbaar zijn tussen 8.00 en 18.00 uur en dat de tegels sfeerverlichting geven tussen 20.00 en 24.00 uur.

Pebbles is te verkrijgen in sets van 6, 12 en 18 stuks. De sets zijn later uit te breiden tot het maximum van 18 tegels en ook is het mogelijk later spelletjes toe te voegen.

MediaLAB Amsterdam - Gemaalproject

Hoe vorm je een grauw betonnen gemaal in een openbare en interactieve expositieruimte?

Bekijk opdracht

Laserpromotions - Geintegreerde lasersturing en retrosensor

Inventeers heeft Laserpromotions geholpen met het ontwikkelen van sensoren voor diverse lasergames.

Bekijk opdracht

3voor12 - Haagse Popserver

De Haagse Popserver is een online muziekplatform voor de Haagse popscene en wordt wekelijks geupdate met de nieuwste bands, gigs, acts en dj’s in het artiestenoverzicht.

Bekijk opdracht

TNO - DriftLess technologie

Inventeers heeft de opdracht gekregen om de in samenwerking met TNO de TNO DriftLess™ navigatietechnologie te ontwikkelen en operationeel te beproeven. De TNO DriftLess™ technologie elimineert de drift van diverse sensoren zoals accelerometers, magnetometers, gravimeters en trillingssensoren.

Bekijk opdracht

Leef je merk - corporate website

Leef je merk helpt ondernemers en ondernemende merken met merkpositionering, creatieve uitwerking, story-telling en communicatie van het merk en om dat te doen wat nodig is om het merk ‘echt’ te maken.

Bekijk opdracht

Ebretti - e-bike controller

Het Nederlandse bedrijf Ebretti maakt elektrische scooters. Deze worden in China geproduceerd. Om een kwaliteitsverbetering te maken, heeft Ebretti Inventeers benaderd.

Bekijk opdracht

Intech - InDepth digitale peilstok

Het verkrijgen, verwerken, opslaan en visualiseren van digitale informatie is tegenwoordig een standaardeis in het waterbeheer. Inventeers heeft in opdracht van InTech daarom een innovatief en gepatenteerd meetsysteem ontwikkeld voor oppervlakte- en grondwaterbeheer: de In Depth-serie.

Bekijk opdracht

RIVM - Bodemambities

De informatie van de RIVM is nu verwerkt in animaties van activiteiten in de bodem en ondergrond. Deze animaties tonen bijvoorbeeld hoe een daktuin op een flat bijdraagt aan de waterberging in een woonwijk of hoe het toepassen van randen langs akkers zorgt voor minder gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.

Bekijk opdracht